Creative Development

We begrijpen dat het maken van goede, doeltreffende communicatie niet eenvoudig is. Vaak voelt iets logisch en ‘zal het ongetwijfeld werken’. Uit jarenlange ervaring weten wij echter dat dit vaak niet het geval is. En wanneer een campagne niet de juiste personen bereikt of niet de juiste snaar raakt, wordt er simpelweg veel geld weggegooid. Daarom ligt de ontwikkeling en/of verbetering van creatieve uitingen ons na aan het hart.

Onze oplossingen kunnen alle belangrijke vragen beantwoorden in elk stadium van het creatieve ontwikkelingsproces. Ons doel is het potentieel van je campagne te maximaliseren. Wij werken in nauwe samenwerking met jou, maar ook met reclame- en mediabureaus. We kennen iedereen ‘in het wereldje’ en zijn kritisch, maar werken constructief samen. Onze tools worden door alle partijen erkend, staan niet ter discussie. We hebben het voorrecht om samen te mogen werken met topmarketeers en met de beste creatieven.

Van idee naar daadwerkelijke uitvoering (Idea & Message)

Je wilt weten wat de sterkste boodschap voor je merk is. En hoe die verfijnd en aangescherpt kan worden. Of je hebt een paar verschillende creatieve ideeën en wil het beste idee kiezen. Hoe sneller je in het creatieve proces weet waar de kracht ligt, hoe zekerder je ervan kunt zijn dat je budget optimaal wordt benut.

Optimalisatie en evaluatie (Link)

Met meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied, hebben wij de sterkste oplossingen om je uitingen te evalueren en optimaliseren en evalueren voor alle kanalen: TV, print, online, mobiel. En soms wil je niet van een enkele uiting weten hoe deze het doet, maar wil je de campagne als geheel onder de loep nemen. Wij geven advies over hoe en waar aanpassingen nodig zijn.

We blijven constant innoveren, omdat de wereld snel verandert. Onbewuste beïnvloeding is een ontwikkelingen waar we momenteel mee bezig zijn. Daarom maken wij onder andere gebruik van neuroscience technieken als facial coding en implicit associations. Daarnaast zijn we partner van Twitter en BrandWatch om effecten van je campagne ook digitaal door te meten.

Betrouwbaar en snel

We hebben de grootste benchmark database ter wereld en kunnen dus als geen ander voorspellen wat de impact en overtuigingskracht van je uiting is, de respons van consumenten hier op en de impact hiervan op sales. We begrijpen dat zowel tijd als investering per project anders is. We houden dus altijd rekening met jouw wensen en passen onze opzet aan zodat die aansluit bij de tijd en het budget dat je hebt.

Wil je snel een disaster check? Dan leveren we binnen 10 uur een go-no go oordeel. Is je vraag meer strategisch, dan nemen we de tijd voor een onderzoek rijk aan diagnostiek en uitgebreid advies.

Meer weten?

Van idee tot ontwikkeling

IDEA
Voor optimale ontwikkeling van een creatief idee

MESSAGE
Identificeer vroegtijdig de meest aansprekende boodschap voor je merk

Pre-Link
Verzekerd van een goede start door vroegtijdig in het creatieve ontwikkelingsproces kwalitatief te testen

Creatieve uitingen testen

Link
Evalueer en optimaliseer creatieve content voor maximale ROI!

Link for campaigns
Optimaliseer de creatieve inhoud en de plaatsing van je campagne

LinkExpress
Evalueer voltooide uitingen binnen 48 uur!

LinkNow
Test je TV commercial binnen 1 dag!

Link for Digital
Test ook online video, display, Facebook of mobile binnen een dag!

Facial Coding
Link description: Optimaliseer uitingen door beter begrip van de emoties van de consument

eStatic
Evalueer print en outdoor uitingen binnen 6 uur!

AFFECTIVA
Link description: Ons partnerschap met Affectiva helpt ons de emoties van je publiek te begrijpen

Share