Channel Optimization

In de huidige digitale en mobiele wereld zijn er als merk duizelingwekkend veel mogelijkheden om met je doelgroep te interacteren. Dit is spannend, en biedt heel veel mogelijkheden, maar er ligt ook een grote uitdaging. Want hoe verdeel je je budget en welke kanalen werken het beste voor je campagne? Wij helpen je om het mediaplan te ontwikkelen of om voor huidige campagnes te testen of de media-inzet optimaal is. Zo zorgen we ervoor dat je je doelgroep bereikt, via de juiste kanalen op het juiste tijdstip en op de juiste plek. Zodat ze open staan voor je merk en dat we van louter ‘zenden’ meer toe gaan naar ‘interacteren’.

Kantar Millward Brown kan helpen om het meeste uit je mediabestedingen te halen. We maken gebruik van toonaangevende tools en inzichten om de effectiviteit te meten van digitale en crossmediale campagnes. Op deze wijze kunnen we voor jou de impact van je campagne maximaliseren en de ROI verhogen.

Verschillende perspectieven

Consumenten komen in aanraking met je merk door vele verschillende touchpoints. Het is niet eenvoudig om hier een goede planning omheen te bouwen. En verschillende expertisegebieden brengen ook weer verschillende perspectieven met zich mee. Zo heeft het mediabureau veel controle over hoe (vaak), waar en wanneer consumenten in aanraking komen met je merk. Waarbij je je kunt afvragen: willen we meer bereik creëren door meer media in te zetten? Of is het beter om frequentie onder dezelfde mensen te verhogen zonder dat zij geïrriteerd raken? Reclamebureaus hebben hun aandacht juist liggen op de creatieve content. Het is echter niet gemakkelijk om over verschillende kanalen heen een coherent en consistent verhaal te vertellen. Tegelijkertijd zien we dat ook hedendaagse technieken steeds meer controle krijgen (denk aan targeting gebaseerd op dataverzameling over locaties en gedrag). Waar tegenover staat dat consumenten zelf ook steeds meer controle hebben over hoe en waar zij zelf in aanraking willen komen met je merk.

In het centrum van dit spanningsveld staat de brand marketeer met de lastige klus om de grootste effectiviteit bij een campagne te realiseren. Kantar Millward Brown kan jou helpen om verschillende perspectieven te integreren tot één oplossing die het best werkt om je merk te laten groeien! 

In een digitale wereld

We weten dat het tegenwoordig één van de grootste uitdagingen is om je als merk digitaal goed te profileren. Wij helpen bij het identificeren van de beste digitale mogelijkheden. Samen laten we jouw merk groeien door slimmere marketing.
We beschikken over de meest geavanceerde tools die in kaart kunnen brengen hoe je campagne het doet: is deze in staat de doelgroep te bereiken en te beïnvloeden?

Het zijn spannende tijden voor merken, maar met onze inzichten en teams zullen we samen het rendement op uw media-inversteringen verbeteren en zo merkgroei bevorderen!

Meer weten?

Cross Media
Haal meer uit multimedia campagnes! 

Digital Media
Evalueer en optimaliseer je digitale effectiviteit

Digital & Media predictions 2018
Millward Browns voorspellingen van digitale en media trends

Getting Digital Right
Artikel Millward Brown over hoe je te ontwikkelen in een digitale wereld

Escaping the Silos
Point of View Millward Brown over media planning

Share