Brand Strategy

We helpen jou bij het creëren, ontwikkelen of nieuw leven inblazen van je merk. Hierbij gaat het er om dat je de juiste keuzes kan maken voor investering en merkstrategie. Je merk zelf moet uiteindelijk het verschil maken en een bijzondere positie innemen in het hoofd en hart van de consument.

Het Meaningfully Different Framework is ons beproefde meetinstrument voor het bepalen van merkkracht, merkwaarde en onderscheidend vermogen. Het is voor onze klanten al jarenlang een belangrijk stuurinstrument. En het is ook de basis voor onze jaarlijkse BrandZ publicatie van de 100 meest waardevolle merken ter wereld.

Daarnaast zijn we, samen met ons zusterbedrijf Kantar Vermeer, bij veel klanten actief bij het begeleiden van strategische veranderprocessen.

Sterke merken zijn veel waard, dat moet je koesteren. Investeren in merkstrategie loont dus altijd. Zeker als consumenten en markten voortdurend veranderen en concurrenten niet stil zitten.

Meer weten?

BrandZ
Top 100 meest waardevolle merken wereldwijd

"The Ultimate Marketing Machine" - Kantar Vermeer
Harvard Business Review

How Smart Brands Make More Money
In zijn laatste boek Brand Premium: How Smart Brands Make More Money, deelt Nigel Hollis het belang voor marketeers om te identificeren wat hun merk meaningful different maakt.

Share