Over ons

Kantar Millward Brown is een internationaal bureau met vestigingen in meer dan 55 landen. We hebben 40 jaar ervaring in merken, communicatie en media. Dat ademen we. Dat merk je als je met ons werkt. In de mensen, onze werkzaamheden en onze kennis en ervaring.

Ons doel? Wij zijn er om jou te helpen jouw merk te laten groeien. Onderbouwd met feiten en cijfers. Onze methoden? Kwalitatief, kwantitatief onderzoek, neuroscience. Maar ook big data is steeds vaker onderdeel van ons werk. We zijn niet alles voor iedereen, en we maken duidelijke keuzes.

We bouwen merken in een digitale wereld. Als eerste brachten wij multiscreen gedrag in kaart. We hebben (exclusieve) samenwerkingen met Instagram, Twitter en Facebook voor het ontwikkelen en doormeten van digitale campagnes. We investeren in slimme panels en nemen partijen als Compete en Insight Express over. Klanten waarderen onze diepgaande kennis over merken, onze eerlijkheid en pro-activiteit.

Meer weten?

Meer informatie over onze specialisaties vind je hier. Maar persoonlijk contact kan natuurlijk ook, contact daarvoor een van onze specialisten

Share